آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت

به مرجع تخصصي موسيقي خوش آمديد

آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت

۲۴ بازديد

شايد شما ، اگر مي خواهيد يك زن قوي و مصمم را ستايش كنيد ، او را “بانوي آهنين” بناميد ، اما اين ويژگي ابتدا به او داده شد زيرا وقتي مردان نقش اصلي را در سياست داشتند ، او بسيار درخشان بود. مارگارت هيلدا تاچر اولين سياستمدار در تاريخ انگليس بود. وي كه عضو …

منبع: سرخط نيوز
آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت

آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت https://head-line.ir/2020/آنچه-بانوي-آهنين-پس-از-جنگ-۷۴-روزه-گفت/ سرخط نيوز Mon, 21 Dec 2020 04:48:12 0000 عمومي https://head-line.ir/2020/آنچه-بانوي-آهنين-پس-از-جنگ-۷۴-روزه-گفت/

شايد شما ، اگر مي خواهيد يك زن قوي و مصمم را ستايش كنيد ، او را “بانوي آهنين” بناميد ، اما اين ويژگي ابتدا به او داده شد زيرا وقتي مردان نقش اصلي را در سياست داشتند ، او بسيار درخشان بود. مارگارت هيلدا تاچر اولين سياستمدار در تاريخ انگليس بود. وي كه عضو …

منبع: سرخط نيوز
آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت

شايد شما ، اگر مي خواهيد يك زن قوي و مصمم را ستايش كنيد ، او را “بانوي آهنين” بناميد ، اما اين ويژگي ابتدا به او داده شد زيرا وقتي مردان نقش اصلي را در سياست داشتند ، او بسيار درخشان بود.

مارگارت هيلدا تاچر اولين سياستمدار در تاريخ انگليس بود. وي كه عضو شورا بود ، در سال 1970 به عنوان وزير آموزش و پرورش در دولت محافظه كار منصوب شد. تصميمات بحث برانگيز تاچر در اين زمان آغاز شد. وي با جلوگيري از توزيع آزادانه شير در مدارس ، بازخوردهاي زيادي دريافت كرده است و حزب كارگر وي را “مارگارت تاچر دزد شير بچه” خوانده است.

پنج سال بعد ، براي اولين بار در تاريخ انگليس ، تاچر راه مردم را دنبال كرد و يك حزب سياسي محافظه كار را رهبري كرد. با اعتقاد به اينكه نبايد صدا در پارلمان انگليس شنيده شود ، هر دو براي انتشار اين خبر و بين المللي شدن سفرهاي خارجي را آغاز كردند. جلسات سياسي شما بسيار مورد توجه دو سفر تاچر قرار گرفته است. نخست سفر به ايالات متحده و ديدار با جيمي كارتر و دوم سفر به ايران و ديدار با محمد رضا پهلوي. در آن زمان ، آنتوني پارسون ، سفير انگليس در ايران ، به استاد گفت:

اما اين فقط آغاز معشوقه او بود. محافظه كاران در انتخابات پارلماني پيروز شدند اندكي بعد ، تاچر به نخست وزيري انگليس انتخاب شد و دو دوره ديگر را نيز عهده دار شد. تاچر در سال 1976 ، در يك سخنراني معروف عليه اتحاد جماهير شوروي و رهبر آن ، عنوان “بانوي آهنين” – همان نام بيسمارك ، ملقب به “رئيس آهنين” و “مرد سنگي” توسط ژوزف استالين به او داده شد. در سال 1979 ، هنگامي كه حزب محافظه كار اكثريت مجلس عوام را به دست آورد ، وي با شعار “تعطيلات دولتي و خصوصي سازي” اولين نخست وزير انگلستان شد.

در دوران رياست جمهوري وي ، يكي از مهمترين كارهايي كه تاچر انجام داد خصوصي سازي و اجراي سياست هاي نئوليبرالي بود. تقريباً تمام پيشرفت ها و يافته هاي كارمندان توسط توچر حذف شده است. خدمات بهداشتي ، رفاهي و آموزشي با حمايت دولت از تعهدات دولت حذف شده و بيشتر صنايع بزرگ انگليس خصوصي شده اند.

اما يكي از مهمترين لحظات رياست جمهوري چچن جنگ آرژانتين و انگليس بود. در سال 1982 جنگ 74 روزه در جزاير فالكلند با حمله به آرژانتين آغاز شد و با تسليم كشور پايان يافت. طعم پيروزي براي انگليسي ها كه اميد زيادي به اميد ندارند بسيار شيرين بود و پس از اين پيروزي ، سخنراني معروف چچر آن را براي انگليسي ها شيرين كرد. ميهن پرستي توچر يكي از تأثيرگذارترين و شناخته شده ترين گفتمان هاي سياسي در تاريخ جهان است.

وي براي جشن پيروزي انگليس گفت: ما نتيجه جنگ جزاير فالكلند را مشاهده مي كنيم. كشور ما به يك پيروزي شگفت انگيز دست يافته است و ما بايد به خود افتخار كنيم. اين مردم عزم و قدرتي داشتند كه بدانند چه بايد بكنند و چه چيزي درست است. ما با حمايت همه جهان در اين جنگ شركت كرده ايم. اگرچه شوراي امنيت سازمان ملل ، اتحاديه اروپا و ايالات متحده در اين جنگ به ما پيوسته اند ، اما ما براي دفاع از خود و سلطنت تنها مانده ايم.

وي در ادامه گفت: “اكنون كه جنگ به پايان رسيده است و ما دروس جديدي در مورد خود آموخته ايم ، هيچ چيز نمي تواند مانند گذشته باشد. درسي كه بايد آموزش دهيم. وقتي جنگ شروع شد ، عده اي از ما حمايت كردند و عده اي هم پيروزي ما را باور نكردند. آنها فكر مي كردند كه انگليس ديگر حتي قادر به تأمين نيازهاي اساسي خود نيست. آنها معتقدند كه هرگز قادر به انجام كارهاي بزرگي نيستند كه كشور قبلاً انجام داده است و ديگر هرگز اين كار را نخواهند كرد! از طرف ديگر ، البته ممكن است آنها اكنون آن را نپذيرند ، اما در اعماق قلب خود ترس دارند. آن انگليس كه با آرژانتين در جنگ بود ، يك سلطنت و يك چهارم جهان نبود. مشكلي نيست ، همه آنها اشتباه مي كنند.

درسي كه مي توان از جنگ فالكلند آموخت اين است كه انگليس با تكرار ارزش پيروزي ، همچنان كاملاً قادر و درخشان تاريخ است. نسل هاي آينده پدران و پدربزرگ هاي خود را به ياد خواهند آورد ، زيرا وقتي جنگ و خطرات آن مردم ما را به ارتش فرا مي خواند ، انگليس بار ديگر پر از افراد شايسته ، شجاع و مصمم مي شود … البته ما در زمان صلح از اسيران جنگي خود استفاده خواهيم كرد. فريب و عدم اعتماد به نفس زمينه رشد را فراهم نمي كند. ما از اميد خود براي آينده استفاده مي كنيم.

وي در پايان سخنان معروف خود ، مناظره خود را با مردم انگليس به پايان برد و از آنها خواست كه قوي ، مغرور و مصمم باشند: در اين نبرد همه مردان و زناني كه ترس نداشتند پيروز شدند. ما براي پيروزي مصمم بوديم و اين دقيقاً كيفيت انگليس است! اگر خود را مورد بررسي مجدد قرار دهيم ، اين اطمينان با احترام به خود پيدا و پرورش خواهد يافت … انگليس دوباره خود را پيدا كرده و هرگز به زمان قبل از پيروزي باز نخواهد گشت.

پي نوشت: در اين مقاله از نسخه 2010 322 صفحه اي جهان 2010 كه توسط كريس ابوت ويرايش و توسط ريز منتشر شده است استفاده شده است.

انتهاي پيام

منبع: سرخط نيوز
آنچه «بانوي آهنين» پس از جنگ ۷۴ روزه گفت

منبع :https://head-line.ir
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.