به گفته بونا؛ اگرچه يك فوتبال برنده است و قسمت تلخ آن از دست مي رود ، اما در برخي شكست ها دلايلي وجود دارد كه تيم باخت را بيشتر تلخ كند و در اين حالت تلخي شكست پرسپوليس بيشتر از روزها و بازي هاي دشوار است. قبلاً شنيده شده است؛ ويديو سيستم قضايي Percepolis …
منبع: سرخط نيوز
آوار «وار» بر سر آرزوهاي پرسپوليس!
آوار «وار» بر سر آرزوهاي پرسپوليس! https://head-line.ir/2020/آوار-وار-بر-سر-آرزوهاي-پرسپوليس/ سرخط نيوز Wed, 23 Dec 2020 23:41:44 0000 ورزشي https://head-line.ir/2020/آوار-وار-بر-سر-آرزوهاي-پرسپوليس/
به گفته بونا؛ اگرچه يك فوتبال برنده است و قسمت تلخ آن از دست مي رود ، اما در برخي شكست ها دلايلي وجود دارد كه تيم باخت را بيشتر تلخ كند و در اين حالت تلخي شكست پرسپوليس بيشتر از روزها و بازي هاي دشوار است. قبلاً شنيده شده است؛ ويديو سيستم قضايي Percepolis …
منبع: سرخط نيوز
آوار «وار» بر سر آرزوهاي پرسپوليس!
به گفته بونا؛ اگرچه يك فوتبال برنده است و قسمت تلخ آن از دست مي رود ، اما در برخي شكست ها دلايلي وجود دارد كه تيم باخت را بيشتر تلخ كند و در اين حالت تلخي شكست پرسپوليس بيشتر از روزها و بازي هاي دشوار است. قبلاً شنيده شده است؛ ويديو سيستم قضايي Percepolis 1: 1 شكست 1.
پس از س questionال از مظنون ، تصميم قاضي مبني بر صدور دو مجازات براي پرسپوليس از نظر متن قانون معتبر و قانوني است ، اما مسئله اين است كه بازيكنان و مربيان ما چقدر در اين سيستم ناشناخته اند. و به نظر مي رسد كه بايد اصلاح شوند.
تصميمات ميهمان AFC را ادامه دهيد
ليگ قهرمانان اروپا كه نسبتاً مدتها پس از شيوع ويروس كرونا آغاز شد ، تصميم گرفت AFC را متمركز كند و پس از بررسي دقيق ، مسابقات به ميزباني قطر برگزار شد اما به طرز شگفت انگيزي كافي بود. ACF سيستم پشتيباني از داور ويدئويي كه منجر به باخت بسياري از تيم ها از جمله استلا در ديدار با ازبكستان و از دست دادن چندين تيم از جمله استلا در ديدار با پاكتاكور شد ، بدون بازي دور اول قطعي شد! با اين حال ، از مرحله يك چهارم نهايي اين مسابقات ، ما شاهديم كه اين سيستم از يك تصميم غيرمعمول كه مي تواند ناگهان از قوطي كنفدراسيون فوتبال آسيا خارج شود ، بهره مي برد!
ايراني هاي شگفت انگيز در ليگ قهرمانان آسيا!
سيستم VAR در جريان بازي پرسپوليس و پاكتور اجرا شد و نماينده ايران در اين مرحله و با اين سيستم اين ديدار و عملكرد ويژه را در آن بازي داشت. در آن بازي ، مارشاريپوف پس از بررسي محل برگزاري مسابقه با كمك داور ويديويي يا VAR معروف و با ورود به مسابقات ، براي اولين بار با يك كودتاي خشن در كامبوج كنار گذاشته شد. نقش مهمي ايفا كند و بداند كه وجود اين فناوري چگونه به اطمينان از عدالت در فوتبال كمك مي كند. اگرچه آن مسابقه اولين تجربه اي بود كه پرسپوليس با اين سيستم بازي كرد ، اما قاضي را از اشتباه بزرگي كه به پرسپوليس آسيب رساند و از پاكتور پشتيباني كرد ، نجات داد و اين بار اين فناوري به نفع ما بود ، اما به دليل كمبود زيرساخت ها و هزينه هاي زياد ، اين مسئله هنوز در جايگاه اول قرار دارد. فوتبال ايران آسفالت نشده و پارسي ها توانسته اند از اين فناوري جدا شده و به فينال ليگ قهرمانان آسيا برسند!
مشكلات داخلي ، اساس شكستگي هاي خارجي!
اگر وجود اين سيستم داوري در وهله اول فوتبال ايران ر dreamيايي دست نيافتني است ، يكي از مهمترين موارد گراني و كمبود زيرساختهاي لازم در ورزشگاههاي تيمهاي ليگ برتر است. به اين فكر كنيد كه چگونه مي توانيد استاديوم هاي فاقد امكانات و استانداردهاي اساسي مانند VAR پيشرفته باشند ، زيرا ميزبان مسابقات مانند ليگ برتر ايران است. اگر ما تجربه بازي با سيستم كمك داور ويدئويي در ايران را داشتيم ، امروز در اين زمينه رنج كمي مي كشيديم. اندكي اطلاعات در اين زمينه ، حداقل در فينال ليگ قهرمانان اروپا ، تأثير تلخي در فوتبال ايران و پرسپوليس به جا گذاشته است.
آسيب هاي VAR
يكي از بزرگترين انتقادات به سيستم Var كاهش جذابيت فوتبال به دليل وقفه هاي طولاني است. برخي از اين انتقادات درست است زيرا در برخي موارد مرور صحنه ها ممكن است 5 دقيقه طول بكشد. اين زمان مي تواند تغييرات زيادي را در روند بازي ايجاد كند ، به عنوان مثال ، تيمي كه به دنبال گل است و يك مهاجم فرصت دارد فشار حمله را كاهش دهد و تيم مقابل براي بهبودي بازي كند. همچنين به ما اين امكان را مي دهد كه در پايان هر نيمه زمان بيشتري را سپري كنيم. به عنوان مثال ، اگر يك سيستم VAR در يك و نيم صحنه مورد نياز باشد ، 10 دقيقه بيشتر طول مي كشد.
انتقاد ديگر از اين سيستم روحيه فوتبال است. بسياري از پيشكسوتان تأكيد مي كنند كه فوتبال در همه اشتباهات داوري جذاب است.
من نويد مسافري VAR را دوست ندارم!
نويد مظفري ، يك حقوقدان ، در مورد آنچه شما بايد و نبايد با كمك داوران ويديو انجام دهيد. داور سابق فوتبال ايران در مصاحبه با تيم ورزشي خبرگزاري سرخط نيوز گفت. من شخصاً استفاده از VAR را دوست ندارم و معتقدم برخي از جذابيت هاي فوتبال را از بين مي برد و ترديدهايي را ايجاد مي كند.
داور اظهار داشت استفاده از اين سيستم در اكثر كشورهاي اروپايي رواج دارد ، اما به دليل هزينه بالاي استفاده از آن ، مانند ايران امكان پذير نيست.
استفاده از اين سيستم را در اواسط ليگ قهرمانان آسيا به اين موارد اضافه كنيد: اين چيزي است كه فقط در AFC اتفاق مي افتد و استفاده تبليغاتي از اين سيستم نبايد قبل از اينفانتينو فراموش شود.
موزامبيك به تفصيل پرداخت در پايان مشخص شد كه ايرانيان از اين سيستم اطلاعي ندارند. اما اين سيستم وقتي طبيعي است كه در فوتبال ايران مورد استفاده قرار نگيرد ؛ طبيعي است. بازيكنان و تيم هاي ما او را نمي شناسند. آنچه بدون شك در جام جهاني اتفاق خواهد افتاد و تيم هايي كه از چنين سيستمي در كشورهاي خود استفاده نمي كنند ممكن است بيشتر از كشورهايي كه قبلاً اين فناوري را دارند آسيب ببينند.
وي گفت: “من شخصاً استفاده از اين سيستم را دوست ندارم زيرا معتقدم اين فناوري برخي از جاذبه هاي فوتبال را از بين مي برد.” در بوندس ليگا ، ارزيابي VAR گاهي اوقات دقايقي پس از حادثه انجام مي شود ، كه اين امر روي بازي و روند فوتبال تأثير مي گذارد ، حتي در اين سيستم ، نيروي انساني در صحنه هاي مشكوك تصميمات نهايي را مي گيرد و در برخي موارد قاضي با اين سيستم تصميم مي گيرد. حتي تحقيقات فعلي به خطايي مرتبط است.
دقيقاً: اگر VAR در ايران بود ، پرسپوليس بهتر مي توانست كار كند
حميد استيلي رئيس ستاد پيشين كاخ سفيد از فوتبال ايران خواسته است از فناوري VAR استفاده كند. اگر بازيكنان ما عادت داشتند از اين فن آوري در فوتبال ايران استفاده كنند ، در محوطه جريمه يا هند همين اشتباه را نمي كردند ، اين اشتباهات نقش زيادي در نتيجه بازي داشت. در بازي با الناصر نيز اگر وحيد امير و احسان پهلوا اخطار داده مي شدند و بايد طوري بازي مي كردند كه جلوي آنها گرفته نشود ، با محروميت بسيار ساده روبرو شديم.
او اضافه كرد: فوتبال يك بازي است و همه اين عوامل در قهرماني پرسپوليس تأثيرگذار بوده است. بازيكنان ما بايد از قوانين بين المللي آگاهي داشته باشند. عيسي القاطر ديد كه چگونه خوشبختي پس از گل از بين رفت و اين موارد بايد در قالب يك موضوع آموزشي براي بازيكنان ما در نظر گرفته شود. فوتبال ايران بايد قوانين سختگيرانه اي را براي بازيكنان ، مربيان و ساير افراد درگير فوتبال در نظر بگيرد. اگر بازيكن يا مربي در جلسات حضور نداشته باشد ، مي بينيد كه توسط ACC جريمه مي شوند ، اما در فوتبال ايران ، سرمربي به كنفرانس نمي آيد و هيچ اتفاقي نمي افتد. 5
منبع: سرخط نيوز
آوار «وار» بر سر آرزوهاي پرسپوليس!