با اشاره به سياست يارانه ، يكي از اعضاي هيئت امناي دولت هشتم و هيئت امناي موسسه تحقيقات عالي امنيت اجتماعي گفت. همچنين داشتن سياست پايدار در سيستم تأمين اجتماعي مهم است و توجه به تعادل اقتصادي و هزينه هاي تأمين اجتماعي نيز مهم است. با توجه به ESA محمد حسين شريف رزازادانگان ، محقق …
شريف زادگان: توزيع يارانه به بدترين شكل اجرا مي شود https://dana-news.ir/2020/12/27/شريف-زادگان-توزيع-يارانه-به-بدترين-شكل/ دانا نيوز Sun, 27 Dec 2020 11:28:48 0000 اجتماعي https://dana-news.ir/2020/12/27/شريف-زادگان-توزيع-يارانه-به-بدترين-شكل/ با اشاره به سياست يارانه ، يكي از اعضاي هيئت امناي دولت هشتم و هيئت امناي موسسه تحقيقات عالي امنيت اجتماعي گفت. همچنين داشتن سياست پايدار در سيستم تأمين اجتماعي مهم است و توجه به تعادل اقتصادي و هزينه هاي تأمين اجتماعي نيز مهم است. با توجه به ESA محمد حسين شريف رزازادانگان ، محقق …
با اشاره به سياست يارانه ، يكي از اعضاي هيئت امناي دولت هشتم و هيئت امناي موسسه تحقيقات عالي امنيت اجتماعي گفت. همچنين داشتن سياست پايدار در سيستم تأمين اجتماعي مهم است و توجه به تعادل اقتصادي و هزينه هاي تأمين اجتماعي نيز مهم است.
با توجه به ESA محمد حسين شريف رزازادانگان ، محقق ارشد تأمين اجتماعي ، گفت: “سيستم متمركز تأمين اجتماعي براي افراد”: “سياست هاي كلي در زمينه محتوا وقتي دولت مدرن در ايران تأسيس شد. دولت به اين نتيجه رسيده است كه اين سياست ها بايد متمركز شود ، منابع بايد با هم تخصيص داده شود و وزارت رفاه ايجاد شود كه در آن زمان حركت درستي بود و الگوها بين المللي شده اند. اما در سال هاي بعد ، اين يك رقابت سياسي بود.
وي با اشاره به قانون ساختار رفاه و تأمين اجتماعي گفت: در اين قانون موضوعات خوبي وجود دارد و ديدگاه مدرني در مورد امنيت اجتماعي وجود دارد. متأسفانه ، بسياري از موارد در بودجه از عملكردهاي دولت مدرن پشتيباني نمي كند.
وزير پيشين خيرخواه با تأكيد بر لزوم تعهد بيشتر در زمينه حاكميت خوب در زمينه امور خيرخواهانه و تأمين اجتماعي گفت: “ما بايد توزيع غيرمتمركز ثروت را ايجاد كنيم ، نه فقط يك بحث مالي ، بلكه اين مي تواند يك تخصيص سياست ، انگيزه و اقناع باشد.”
شارزادگان با تأكيد بر اهميت سياست هاي خيرخواهانه در مسائلي مانند آموزش و مسكن ، گفت: “در حال حاضر تفاوت هايي در زمينه آموزش وجود دارد و برخي منابع بايد به اين سمت بروند.” متأسفانه ما نتوانستيم مردم را بسيج كنيم و مورد غفلت واقع شد و ما خوشحاليم كه موسسه تحقيقات پيشرفته امنيت اجتماعي براي ارتقا these اين مسائل وارد عمل شده است.
وي با بيان اينكه بايد قوانين موجود ذكر شود گفت: قانون خيريه و رفاه اجتماعي يكي از اين قوانين است. وقتي وارد روابط جديد مي شويم ، اين قانون بايد استاندارد كار باشد و جامعه مدني بايد از قانون برخوردار باشد.
يكي از اعضاي هيئت امناي پژوهشگاه عالي تأمين اجتماعي با تأكيد بر اهميت سياست دانش بنيان اظهار داشت: دولت و همه ذينفعان بايد به وجود علم و دانش در زمينه امنيت اجتماعي اذعان داشته و اثربخشي سيستم خيريه را ببينند. آنها موفق نخواهند شد ، اما در اين سيستم همه بايد متحد باشند.
وي در مورد سياست توزيع يارانه گفت: “اين سياست به روش بسيار منفي در حال اجرا است و يكي از تعهدات حاكميت مدرن است و بايد اصلاح شود.” همچنين داشتن سياست پايدار در سيستم تأمين اجتماعي ، توجه به توازن اقتصادي و هزينه هاي تأمين اجتماعي و افزايش اثربخشي فعاليت هاي خيريه با افزايش مشاركت عمومي ، بسيار مهم است. بدون سياست اجتماعي ، توسعه اقتصادي م effectiveثر نيست.
به گزارش ESN ، علي عسگري سعدي ، دانشيار دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران گفت: “متأسفانه ، ما با كمبود گفتگو در مورد مسائل اجتماعي روبرو هستيم و مقامات ما را بسته نگه مي دارند.” هر صندوق بايد مشخص شود ، البته مديريت مهم است.
وي افزود: “هر حوزه بوروكراتيك و حرفه اي ، هر يك با ساختار خاص خود ، بايد شناسايي شود. رقابت زيادي بين وزارت تأمين اجتماعي و وزارت بهداشت ، وزارت آموزش و پرورش و وزارت امنيت وجود دارد. ” برخي از سازمان هاي غيردولتي هستند كه مشكلات بوروكراتيك خود را دارند و در اين ميان آنها مشكلات ديوان سالاري خود را دارند.
سعيد با تأكيد بر اهميت اولويت بندي گروه هاي هدف ، گفت: “كشورهاي پيشرفته نتوانسته اند به طور كامل از پس تاج استفاده كنند.” زيرا اين بيماري پديده اي مدرن است. متأسفانه ، كشور ما سياست هاي مبتني بر مدل هاي باليني را تدوين مي كند ، ما فقط سياست هايي در زمينه پزشكي داريم. ما بايد سياست هاي بهداشتي را در نظر مي گرفتيم ، اما در آن صورت ، وزارت بهداشت واقعاً به كل جامعه نگاه مي كرد.
وي گفت: “ما هنوز در مدل زيست پزشكي هستيم و تقريباً 40 تا 50 سال از سياست مدرن جهان عقب هستيم.” مديريت بسيار مهم است ، در واقع ، بخشهاي حرفه اي و رهبري بايد از هم جدا شوند ، ما هنوز در مديريت سيستم رفاه با مشكل روبرو هستيم و در اين سيستم موضوع با هم همپوشاني دارد و نحوه تقسيم آن را مي توان در نظر گرفت. اين مسئله اي است كه بايد به آن پرداخته شود. از طرف ديگر ، يك سيستم خيريه غيرمتمركز ، حتي در كشور ، توسط كسي اجرا نمي شود و بحث در مورد چگونگي اجراي آن است.
به گفته روزبه كردوني ، رئيس انستيتوي مطالعات پيشرفته تأمين اجتماعي ، ايسانا گفت نخست وزير در دستورات اخير بر لزوم سيستم مركزي تأمين اجتماعي تأكيد كرده است. مرزهاي اقتصادي و اجتماعي در ابعاد مختلف ، مسئله سيستم تأمين اجتماعي و موضوعات مهم استراتژيك نه تنها در ايران بلكه در بسياري از نقاط جهان نيز مهم شده اند.
وي گفت: امنيت خيريه و امنيت اجتماعي يكي از زمينه هاي بحث و گفتگو در كشور ما در ابعاد مختلف ، بحث ها و ديدگاه هاي مختلف است و ما به همين منظور خواستار برگزاري مجمع هستيم. ما مي خواهيم به شما اطلاع دهيم كه ايده هايي را براي سيستم تأمين اجتماعي مركزي براي افراد جمع آوري كرده ايم. وب سايت امروز آغاز يك بحث عمومي در مورد اين موضوع است و ما از همه شركت كنندگان در اين وبينار دعوت مي كنيم تا در فراخوان شركت كنند. يا ايده ها و نظرات آنها را براي جلسات بعدي به ساير نهادها ارسال كنيد.
انتهاي پيام