همزمان با اولين سال فاطميه و شهادت زهارا زهرا و اولين سال شهادت حاج قاسم سليماناني ، يكي از مساجد در دوره شيوع ويروس كرونا فرصت هاي شغلي را براي خانواده هاي بي بضاعت ايجاد كرد و فرهنگ كتابخواني كشور را تقويت كرد. به گفته ايسانا ، اين مسجد در اسلام و مسلمانان از جايگاه …
منبع: سرخط نيوز
اقدام يك مسجد براي اشتغالزايي خانوادههاي نيازمند همزمان با ايام فاطميه
اقدام يك مسجد براي اشتغالزايي خانوادههاي نيازمند همزمان با ايام فاطميه https://head-line.ir/2021/اقدام-يك-مسجد-براي-اشتغالزايي-خانواد/ سرخط نيوز Sat, 02 Jan 2021 07:50:32 0000 فرهنگ و هنر https://head-line.ir/2021/اقدام-يك-مسجد-براي-اشتغالزايي-خانواد/
همزمان با اولين سال فاطميه و شهادت زهارا زهرا و اولين سال شهادت حاج قاسم سليماناني ، يكي از مساجد در دوره شيوع ويروس كرونا فرصت هاي شغلي را براي خانواده هاي بي بضاعت ايجاد كرد و فرهنگ كتابخواني كشور را تقويت كرد. به گفته ايسانا ، اين مسجد در اسلام و مسلمانان از جايگاه …
منبع: سرخط نيوز
اقدام يك مسجد براي اشتغالزايي خانوادههاي نيازمند همزمان با ايام فاطميه
همزمان با اولين سال فاطميه و شهادت زهارا زهرا و اولين سال شهادت حاج قاسم سليماناني ، يكي از مساجد در دوره شيوع ويروس كرونا فرصت هاي شغلي را براي خانواده هاي بي بضاعت ايجاد كرد و فرهنگ كتابخواني كشور را تقويت كرد.
به گفته ايسانا ، اين مسجد در اسلام و مسلمانان از جايگاه ويژه اي برخوردار است و حتي در حديث مقدس نيز خداوند مساجد را خانه آنها در روي زمين مي داند؛ بنابراين مكان عبادت در مسجد از هر عبادتگاهي بهتر است. بر اين اساس: እግዚአብሔር در مسجد خداوند ميزبان مردم است و همانطور كه احترام و تكريم ميهمان طبيعي است ، از خدا انتظار مي رود حقوق ميهمانان را نيز رعايت كند. در روايت ها براي شخصي كه در مسجد حضور مي يابد حقوق ويژه اي در نظر گرفته شده است كه مي توان از آن به عنوان تأثيرات شخصي و اجتماعي ياد كرد.
از زمان ظهور اسلام ، مسجد داراي احساس و ارزش بسيار قوي است ، بنابراين در انتخاب محل مسجد دقت لازم صورت گرفته است. اما پس از ساخت مسجد ، اين مكان به مكاني اساسي براي امور روزمره تبديل شد؛ مسجد محل مشورت و تصميمات كليدي بود. مسجد محل خطبه هاي سياسي مهم بود و اگر پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) نياز به صحبت با افراد ديگر داشت ، اين بحث در مسجد صورت مي گرفت.
اين مسجد همچنين محلي براي امور ديني بود و در طي سالها پس از پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) ، اين مسجد محل تجمع علما و مباحث و بحث هاي مهم مختلف بود.
طبيعي است كه اين نگاه به مسجد بار معنويت و امور ديني را بر دوش انسان زنده نگه دارد و انسان براي انجام چنين كارهايي بايد بيشتر به فكر خدا باشد.
امروزه به دليل جنبه هاي مختلف زندگي ، امنيت مسجد نقض شده و به عبادت روزانه توجه كافي نشده است كه اين امر نيازمند توجه و توجه م attentionمنان است. مي پرسد و بايد شناخته شود همانطور كه احقاق حق مسجد تأثير مثبتي بر انسان دارد ، عدم احقاق حق مسجد نيز تأثير منفي بر انسان مي گذارد.
مسجد حضرت واليار (ع) شهيد شهر
به همين منظور ، سرخط نيوز از درود بر شما شاهد شهر ، امام مسجد هزاره والسار (س) ، براي بحث و گفتگو نشسته است.
وي گفت: “پس از اينكه ويروس كرونا پس از انتخابات مجلس شوراي اسلامي رسماً راه اندازي شد ، ما فعاليت خود را در مسجد آغاز كرديم. اول از همه ، هيچ نقابي وجود نداشت ، بنابراين ما 1500 ماسك براي مسجد خريداري كرديم و به اردوگاه رفتيم ، سپس براي 15000 بطري محلول واكسن پرداخت كرديم.” جستجوكردن
وي افزود: “پس از مشكل و تقاضاي زياد براي ماسك ، بسياري از ساكنان محله ما يك كارگاه توليد ماسك در حياط مسجد ايجاد كردند. ما همچنين با استفاده از دستكش توليد دستكش را شروع كرديم و حدود 20 نفر را پيدا كرديم ، علاوه بر اين اقدامات ، توليد و توزيع 1000 جفت دستكش را شروع كرديم ، علاوه بر اين اقدامات ، پاكسازي خيابان ها و كوچه هاي متراكم با سموم دفع آفات و تهيه بسته هاي زندگي را طبق نظر رهبر انقلاب آغاز كرديم.
امام جماعت مسجد حضرت والاس (ع) خاطرنشان كرد: در ابتداي كرونا به ايام نوروز نزديك شديم و با كمك خيرين 100 بسته زنده به ارزش 400000 تن تهيه و بين خانواده هاي هدف توزيع شد. در شب اول ماه رمضان همزمان با ولادت امام حسن مجتبي (عليه السلام) 70 بسته ، 90 بسته توزيع شد و در روز عيد سعيد فطر 150 بسته توزيع كردند ، در واقع همزمان از حضرت كادجه (سلام الله عليها) ، امام حسن مجتبي (سلام الله عليه). ) و شبهاي گادر 4000 پرس غذاي گرم پخت و آنها را بين نيازمندان و عموم مردم توزيع كرد.
امام رضا (ع) از معالجه بيماران تا مرمت خانه هاي آسيب ديده
وي گفت: “در ابتداي دهمين سالگرد تحليف ، طي ابتكار عمل و مشورت ، توانستيم پرچم مقدس امام رضا (عليه السلام) را به طور كوتاه قرض بگيريم و بسته سلام و احوالپرسي را در ميان خانواده هاي بيمار به معبد امام رئوف ببريم.” ما به عنوان يك بركت برگشتيم. پس از آن ، عيد غدير آمد و 1100 پرس غذاي گرم به نيت حضرت علي (ع) به نفع خانواده هاي نيازمند و كل ملت توزيع كرد. در حقيقت ، در عيد قربان دو گوسفند براي خانواده هاي هدف فرستاديم.
وي افزود: در ماه سپتامبر در ارتباط با ماه محرم امام حسين (ع) ، در مجموع 8000 رستوران گرم را با هزينه 50 ميليون تن بين نيازمندان و عموم مردم توزيع كرديم ، اما طبق دستورالعمل ، وي فرش را مقابل مسجد گذاشت. و ما به مدت 5 شب پروتكل بهداشتي را كاملاً رعايت كرديم.
امام جماعت مسجد هزار والاسر گفت: در صفر روز ، ما برنامه هاي مختلفي را با هازل روگايح (ع) و همزمان با هفته مبارك داشتيم و پس از آن 500 پرس غذاي گرم توزيع شد. ما برنامه اي براي كمك به خانواده هاي بي بضاعت از 40 تا 28 سال در حركت جهادي طراحي كرده ايم و در جنبش جهادي خانه هايي را انجام داده ايم كه نياز به تعويض رنگ ، درب يا شيشه و حتي كارهاي ساختماني دارند. در طي اين جهاد ، 26 ميليون تن هزينه شد و همزمان ، 500 مورد غذاي تازه نيز براي 500 روز عزاداري توزيع شد.
در هفدهم ربيع الاول ، حجت الاسلام محمود اعلام كرد كه 5 نهال ، اجاق گاز و ماشين لباسشويي براي خانواده هاي نيازمند خريداري كرده است.
اقدامات جهاد همزمان با فاطميان اوليه است
وي با استناد به روزهاي برداشت و شب هاي لالدا ، گفت: همزمان ، به مناسبت تولد مردم زينه (100) ، 100 بسته ميوه و 50 بسته زنده در بين خانواده هاي نيازمند توزيع شد. در روز پرستار ، ما مخصوصاً در دوره كرونا با تاج گل و تخته و تابلو فرش مبارك امام رضا (سلام الله عليه) توسط كادر پزشكي شهيد شهر ، اين گروه سخت كوش را تحسين مي كنيم.
امام مسجد حضرت وليعصر (عج) با استناد به تاريخ دهه اول فاطميه فرمود: ما مي خواهيم خانواده هايي را آموزش دهيم كه سرپرست ندارند يا بيكار هستند ، ما واقعاً مي خواهيم شغل ايجاد كنيم.
وي گفت: ما در حال حاضر در حال برنامه ريزي براي بازيافت پروژه در منطقه هستيم و سعي داريم همه زباله هاي منطقه را جمع آوري و مرتب كنيم و علاوه بر تميز كردن محله ، آنها را به مسئولان جمع آوري درآمد و تخصيص مقادير اختصاص دهيم. فروش زباله را به خانواده هاي نيازمند توزيع كنيد. در اين راستا ما توانستيم با خيرين عزيز خود كه متاسفانه بي خانمان و در چادر زندگي مي كنند مشورت كنيم.
وي گفت: “به مناسبت هاي مختلف جهيزيه براي جوانان تهيه كرده ايم.” وي اظهار داشت: در آينده اي نه چندان دور سعي داريم براي معتادان برنامه ريزي كنيم تا بتوانيم به اين افراد بيمار كمك كرده و آنها را به زندگي برگردانيم. .
مسجد حضرت والسار (امام) با تأكيد بر وضعيت بودجه مسجد و اوضاع دشوار اقتصادي كنوني خاطرنشان كرد: با توجه به وضعيت شهر و مسجد بايد گفت كه وضعيت اقتصادي ما چندان مناسب نيست اما خوشبختانه از هر طرف طرفداراني داريم. حتي در اين روزهاي كرونا ، بودجه دولتي دريافت نكرديم.
با استفاده از قدرت محيط سايبري فرهنگ مطالعه را توسعه دهيد
حجت الاسلام محمود يادآوري مي كند: مسجد ما از نظر فضاي مجازي فعاليت هاي گسترده اي دارد. ما 16000 دنبال كننده در يك شبكه داريم تا نظرات امام راحل صحيفه را به اشتراك بگذاريم.
وي افزود: كانال ديگر ما ، كتاب جان ، حدود 49000 دنبال كننده دارد ، در اين كانال مجازي ، كتابهايي داريم كه بسيار مورد توجه پيروان ما قرار مي گيرد ، از جمله كودكان و نوجوانان ، دين ، دفاع مقدس و … ما تلاش مي كنيم عزيزان خود را از نظر فرهنگي ارتقا بخشيم ، زيرا كساني كه ما را در اين كانال دنبال مي كنند از اقصي نقاط كشور هستند و ما براي حمايت از اين حركت براي متقاضيان سراسر كشور كتاب رايگان ارسال خواهيم كرد. و تاكنون توانسته ايم 30000 عنوان را به مناطق مختلف كشور ارسال كنيم.
وي در مورد وضعيت كلي مسجد در روزهاي كرونا گفت: “پس از محدوديت هايي كه در مساجد اعمال شد ، نماز مسلمانان رها شد ، اما درب مسجد هرگز بسته نشد و ما حتي هنگام نماز نيز دعا مي كرديم.” درست بود كه مردم اجازه نداشتند به مسجد بيايند ، اما ما براي حل مشكلات به روستا رفتيم.
“اين روزها تحولات مثبت زيادي در اين رابطه اتفاق مي افتد ، زيرا ارتباط نزديك با مردم رابطه خوبي بين مسجد و مردم ايجاد كرده است. به عنوان مثال ، يكي از پزشكان داروساز با همكاري مسجد هفته اي يك بار در مسجد خدمات پزشكي را به مردم ارائه مي دهد و حتي داروهاي مورد نياز مردم را به صورت رايگان تأمين مي كند.
وي افزود: آزمايش كرونا در روزهاي ابتدايي در مسجد انجام شده بود ، اما پس از انجام آزمايش در يك مركز درماني در نزديكي مسجد ، عمليات را متوقف كرديم.
امام جماعت مسجد هزل والعصر در پايان گفت: “اقدام ديگر ما ارتباط جامع با تجار محله مسجد است.” بسياري از اين عزيزان براي كمك به نيازمندان به ما مواد مي دهند. در ساير فعاليت هاي جهادي ، آنها خانواده هاي مسني را كه تنها يا با مردان و زنان مسن زندگي مي كنند ، منزوي مي كنند و گهگاه از مساجد خانه هايشان غذا به خانواده هاي خود تهيه و تحويل مي دهند.
انتهاي پيام
منبع: سرخط نيوز
اقدام يك مسجد براي اشتغالزايي خانوادههاي نيازمند همزمان با ايام فاطميه