رئيس هلال احمر گفت: ما بايد اعتبارات مناسب را از منابع پايدار تأمين و تخصيص دهيم ، با توجه به ميزان پيش بيني شده و سطح پوشش و امداد رساني به جمعيت هلال احمر در اثر بلاياي طبيعي و غير طبيعي. به گزارش ISN ، مهدي ولي پو در جلسه اي با استاندار و نمايندگان …
ضرورت تامين اعتبارات جمعيت هلال احمر از منابع پايدار https://dana-news.ir/2021/01/22/ضرورت-تامين-اعتبارات-جمعيت-هلال-احمر-ا/ دانا نيوز Fri, 22 Jan 2021 12:36:13 0000 اجتماعي https://dana-news.ir/2021/01/22/ضرورت-تامين-اعتبارات-جمعيت-هلال-احمر-ا/ رئيس هلال احمر گفت: ما بايد اعتبارات مناسب را از منابع پايدار تأمين و تخصيص دهيم ، با توجه به ميزان پيش بيني شده و سطح پوشش و امداد رساني به جمعيت هلال احمر در اثر بلاياي طبيعي و غير طبيعي. به گزارش ISN ، مهدي ولي پو در جلسه اي با استاندار و نمايندگان …
رئيس هلال احمر گفت: ما بايد اعتبارات مناسب را از منابع پايدار تأمين و تخصيص دهيم ، با توجه به ميزان پيش بيني شده و سطح پوشش و امداد رساني به جمعيت هلال احمر در اثر بلاياي طبيعي و غير طبيعي.
به گزارش ISN ، مهدي ولي پو در جلسه اي با استاندار و نمايندگان رژيم ، كرمان ، راور ، بافت ، رابر و آرزوه گفتند: “ما نياز به توسعه كمكها و مدرن سازي پرسنل خود در برابر بلاياي كشور داريم.”
وي با بيان اينكه جمعيت هلال احمر مسئوليت ها و مسئوليت هاي خود را در مواردي افزايش داده است كه شامل تعهدات عمومي نيست ، گفت: “ما بايد ناوگان حمل و نقل ، تجهيزات و انرژي خود را تقويت و نوسازي كنيم تا كاملاً براي امدادرساني در كشور آماده باشيم.” ما كمك هاي بشردوستانه را در انبارهاي سراسر كشور تقويت خواهيم كرد و اين امر به تخصيص اعتبار نياز دارد.
والپر ضمن قدرداني از حمايت و تمركز اعضاي شوراي شوراي اسلامي در مورد نگراني هاي هلال احمر ، گفت: “ما براي حمايت از نجات مجلس شوراي اسلامي در اين زمينه ، در سراسر جهان ، به بودجه اي متناسب و متناسب با طراحي نياز داريم. كشوري كه طبق وعده ها و اقدامات بيان شده عمل مي كند.
وي با بيان اينكه اين سازمان به تعهدات حكمراني خود در قبال جمعيت هلال احمر عمل مي كند ، گفت: فعاليت هاي جمعيت هلال احمر داراي دو م componentsلفه است: پوشش دهي داوطلبانه و اداري ، بلاياي طبيعي و غير طبيعي در بخش مديريت از طريق زيرساخت هاي ناجي. در صورت لزوم در داخل و خارج از كشور انجام مي شود.
رئيس جمعيت هلال احمر همچنين گفت: مهمترين اقداماتي كه مردم هلال احمر از زمان زلزله فاجعه بار انجام داده اند ، توسعه و گسترش شناورهاي نجات ، تشكيل تيم هاي امداد و نجات هوايي و مراقبت هاي پزشكي فوري بوده است. بود.
وي با اشاره به كمبود نيروي انساني در زمينه امداد و نجات ، گفت: “كمتر از 4000 كارگر در سراسر كشور در دفاتر شعبه ، پايگاه هاي امداد و نجات و EOOs استخدام مي شوند. آنها در مراكز كار مي كنند و بايد با توجه به وظايف و مأموريت هايشان افزايش يابد. “
وي گفت: طبق مطالعات اخير ، سازمان هلال احمر و امداد براي تقويت و نوسازي كشتي هاي امدادي و تجهيزات ويژه به 14000 ميليارد اعتبار نياز دارد.
در ادامه جلسه ، زينوند – فرماندار كرمان – با اشاره به بزرگي فاجعه در شهرستان كرمان گفت: تقويت قايق هاي نجات براي مردم هلال احمر مهم است.
وي خاطرنشان كرد: مردم هلال احمر استان كرمان از هواداران استان هاي هرمز و سيستان و بلوچ هستند و كرمان به دليل وسعت و خطر يكي از مناطق خطرناك كشور است كه بايد انبارها و پناهگاه هاي جمعيت باشد. ماه سرخ براي داشتن پايگاه پشتيباني و پشتيباني قوي در شهرستان كرمان نياز به تقويت و به روزرساني دارد.
زينيوان گفت جمعيت هلال احمر جمعيت هلال احمر شهرستان كرمان گفت: “خلبان آموزش كشور در شهرستان كرمان آغاز مي شود. ما در رسيدن به اين مهم از خريدار پشتيباني مي كنيم.
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر ، رهبر جمعيت هلال احمر براي سومين بار در سخنراني خوش آمد گويي خود در شهرستان كرمان گفت: جمعيت هلال احمر در حد توان خود از جمعيت هلال احمر حمايت مي كند تا در هنگام بروز بلايا دچار مشكل نشويم.
انتهاي پيام