رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم اينترنتي پليس فتا گفت: قلدري سايبري زمينه جديدي از خشونت و سلامت روان براي كودكان و نوجوانان است و حملات سايبري تأثيرات روانشناختي و عاطفي ناخواسته اي بر سلامت روان كودكان دارد. و نوجوانان به گزارش ESN ، سرهنگ دوم علي محمد رجبي در روز چهارم ، او …
خشونتهاي سايبري عليه كودكان و نقش والدين در مقابله با آن https://dana-news.ir/2021/02/05/خشونتهاي-سايبري-عليه-كودكان-و-نقش-وا/ دانا نيوز Fri, 05 Feb 2021 03:30:09 0000 حوادث https://dana-news.ir/2021/02/05/خشونتهاي-سايبري-عليه-كودكان-و-نقش-وا/ رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم اينترنتي پليس فتا گفت: قلدري سايبري زمينه جديدي از خشونت و سلامت روان براي كودكان و نوجوانان است و حملات سايبري تأثيرات روانشناختي و عاطفي ناخواسته اي بر سلامت روان كودكان دارد. و نوجوانان به گزارش ESN ، سرهنگ دوم علي محمد رجبي در روز چهارم ، او …
رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم اينترنتي پليس فتا گفت: قلدري سايبري زمينه جديدي از خشونت و سلامت روان براي كودكان و نوجوانان است و حملات سايبري تأثيرات روانشناختي و عاطفي ناخواسته اي بر سلامت روان كودكان دارد. و نوجوانان
به گزارش ESN ، سرهنگ دوم علي محمد رجبي در روز چهارم ، او نوشت: “كودكان سايبري ، خشونت سايبري” ، “كودكان درك واقعي از آزار و اذيت اينترنتي ندارند.” آزار و اذيت اينترنتي يكي از جدي ترين انواع خشونت هايي است كه كودكان نسل جديد در معرض آن قرار دارند و بسيار شبيه به زورگويي و زورگويي در زندگي واقعي است.
وي با بيان اينكه “متأسفانه حملات سايبري در بين كاربران اينترنت در حال افزايش است” ، اظهار داشت: “حملات سايبري انواع تهديدها ، تهديدها و آزارها در فضاي مجازي ، شبكه هاي اجتماعي ، حمله به كودكان در اتاق هاي بسته يا در مدرسه است.” آزار و اذيت اينترنتي يكي از رايج ترين موارد سوber استفاده در اينترنت توسط كودكان و نوجوانان است كه به خشونت محدود نمي شود. چيزي كه والدين نمي توانند آن را درك كنند.
رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرايم اينترنتي پليس فتا گفت: “خشونت در دنياي واقعي به طور گسترده اي تفسير مي شود و هر عمل” سو abuse استفاده “در گروه خشونت قرار مي گيرد.
راجيبي بابيان اينكه حملات سايبري عليه كودكان و نوجوانان هشداري براي همه والدين است كه فرزندان آنها به اينترنت دسترسي آسان دارند: «كودكان در معرض آزار و اذيت اينترنتي قربانياني هستند كه نيازي به پنهان شدن از شر اراذل و اوباش سايبري ندارند. بنابراين ، ميزان استرس و اضطرابي كه در آنها ايجاد مي شود به مراتب بيشتر از حد تحمل كودك است.
رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم اينترنتي پليس فتا افزود: يكي از دلايل اصلي گرفتار شدن كودكان و نوجوانان در دام مجرمان اينترنتي ، مرور صفحات و گروه هاي افرادي است كه خشونت را ترويج مي كنند و به بحث هاي ناشايست يا ناپسند مي پردازند. “و ***گرافي مي خواهد خود را نشان دهد و فضاي سايبري را تحريك كند.”
وي افزود: مجرمان سايبري خواستار نوع ديگري از دستگيري سياه پوست براي كودكان و نوجوانان در آزار و اذيت اينترنتي هستند.
رجبي در مورد آزار و اذيت اينترنتي بر روي كودكان و نوجوانان اظهار داشت: اين نكته براي والدين مهم است كه از آزار و اذيت اينترنتي آگاه باشند و به كودكان خود نمونه هايي از آزار و اذيت را بياموزند.
وي افزود: “به فرزندان خود بياموزيد كه زورگويي ، تهديد و شوخي خنده دار نيستند و عواقب جدي دارند و در آزار و اذيت اينترنتي نقش دارند.”
فاتا ناجا ، رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم اينترنتي گفت: والدين بايد به فرزندان خود يادآوري كنند كه آنها عمداً در منطقه سايبري هستند و از جذب آنها به فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي جلوگيري مي كنند.
رجبي گفت: والدين هرگز نمي توانند زندگي سايبري فرزندان خود را كاملاً كنترل كنند و از والدين خواست تا براي برقراري ارتباط بهتر با فرزندشان با نرم افزار و شبكه هاي اجتماعي كودكشان آشنا شوند
وي گفت: با توجه به اينكه فضاي مجازي هيچ محدوديتي ندارد ، كاربران مي توانند حد و مرزهايي را تعيين كرده و از افزايش مشكلات غيرمعمول به اين منطقه جلوگيري كنند.
رجبي افزود: “اگر ما نمي خواهيم فرزندان ما قرباني آزار و اذيت اينترنتي شوند ، نبايد از آزار و اذيت اينترنتي استفاده كنيم.”
افسر تحقيق و دفاعي جرايم اينترنتي پليس FDRE گفت: “اگر كودك شما قلدري سايبري را تجربه كرده باشد ، بسيار ترسيده ، مضطرب و نگران است. اين مسئوليت محافظت از كودك خود در برابر عواقب خشونت است.” پشتيباني سايبري مركز
وي افزود: يافتن مجرم در اين شرايط بسيار مضر است زيرا به بهبود اوضاع كمكي نمي كند. فقط سعي كنيد به كودك خود اطمينان دهيد كه او در امنيت است و اين وضعيت تغيير خواهد كرد.
رجبي ادامه داد: اگر آزار و اذيت اينترنتي كل زندگي فرزند شما را به خطر مي اندازد و كودك شما از ترس و اضطراب شديد و غيرقابل كنترل رنج مي برد ، حتماً به يك روانشناس واجد شرايط مراجعه كنيد.
وي در مورد پرونده هاي مزاحمت اينترنتي عليه كودكان و نوجوانان گفت: والدين ابتدا بايد شكايت ديجيتالي را به دادگاه جرايم اينترنتي ارائه دهند ، مدارك ديجيتالي جرايم اينترنتي را حفظ كرده و مدارك ديجيتالي خود را به پليس فتا ارائه دهند. چگونه مقصر را پيدا كنيم. مرتكب بايد جداگانه دستگير شود
طبق وب سايت پليس نيوز ، سرانجام رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري از جرائم سايبري پليس فاتا توصيه هاي پليس فتا را جدي گرفته است تا كاربران در معرض اين موارد قرار نگيرند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشكوك ، لطفاً وب سايت پليس فتا را به آدرس www به اشتراك بگذاريد .cyberpolice.ir با مركز اورژانس سايبري.
انتهاي پيام