براي سالروز درگذشت جمشيد مشايخي / «شهرت نبايد هدف يك هنرمند باشد»

۵ بازديد

جمشيد مشايكي با تأكيد بر اينكه نبايد شهرت هدف يك هنرمند باشد ، گفت: اگر هدف شهرت باشد ، يكي از بين مي رود. امروز 4 آوريل ، موزه سينماي ايران در راستاي سالگرد زنده ياد “جمشيد مشايكي” مصاحبه اي با اين هنرمند مشهور منتشر مي كند كه در زير مي خوانيد. ENA به نقل …

براي سالروز درگذشت جمشيد مشايخي / «شهرت نبايد هدف يك هنرمند باشد» https://dana-news.ir/2021/04/02/براي-سالروز-درگذشت-جمشيد-مشايخي-شهرت/ دانا نيوز Fri, 02 Apr 2021 06:55:29 0000 فرهنگ و هنر https://dana-news.ir/2021/04/02/براي-سالروز-درگذشت-جمشيد-مشايخي-شهرت/ جمشيد مشايكي با تأكيد بر اينكه نبايد شهرت هدف يك هنرمند باشد ، گفت: اگر هدف شهرت باشد ، يكي از بين مي رود. امروز 4 آوريل ، موزه سينماي ايران در راستاي سالگرد زنده ياد “جمشيد مشايكي” مصاحبه اي با اين هنرمند مشهور منتشر مي كند كه در زير مي خوانيد. ENA به نقل …

جمشيد مشايكي با تأكيد بر اينكه نبايد شهرت هدف يك هنرمند باشد ، گفت: اگر هدف شهرت باشد ، يكي از بين مي رود.

امروز 4 آوريل ، موزه سينماي ايران در راستاي سالگرد زنده ياد “جمشيد مشايكي” مصاحبه اي با اين هنرمند مشهور منتشر مي كند كه در زير مي خوانيد.

ENA به نقل از جمشيد مشايچي درباره كودكي خود گزارش داد: “پدر من مرا به دبيرستان نظامي اعزام كرد زيرا در ارتش بود.” وقتي دبيرستان بودم تئاتر غم انگيزي نداشتم اما به دانشكده افسري رفتم اما علاقه اي نداشتم.

مشايكي ماهاتا گلمرضا تاهتي

جمشيد مشايچي گفت: “من به ياد مي آورم كه يك رستوران در راه ما بود و من خاطره روشني از اين تاكتيك را در آنجا ديدم.” روزنامه را با يك دست خواند و با دست ديگر غذا خورد. من مانند ايرانياني كه عاشق تاج و تخت هستند ، اجازه ندادم كه به من احوالپرسي كنند زيرا او را بسيار دوست داشتم و از طرف ديگر ، فكر مي كردم او مكاني براي خلوت پيدا كرده است و نبايد تنهايي را مزاحم كنم. ، بنابراين من دو قلب داشتم ، اما قلبم را به دريا انداختم و به او سلام كردم ، و تاهتي مرا بغل كرد ، فكر مي كرد سالهاست او را مي شناسم. من مي خواهم تو متواضع و فروتن باشي. من هرگز “تاج و تخت” را فراموش نمي كنم و لحظه اي كه سالها بعد تاج و تخت را ديدم.

ديدار با ابراهيم گولدان براي فيلم “خشت و شيشه”

وي گفت: “روزي ابراهيم گلستا براي تماشاي بازي با آن مرحوم ، فرورو فروكروزاد ، آمد و آنها مرا به يك مهماني دعوت كردند و گفتند كه مي خواهند فيلمي به نام” خشت و شيشه “بسازند.” فاني زاده ، محمد علي كشاورز ، مانو فريد ، اكبر ميشكين ، مسعود فقيه و جلال مقدم نيز حضور داشتند … كه در مهماني با ما صحبت كردند و سرانجام فيلم را ساختند

وي همچنين با اشاره به حضورش در فيلم “لام” خاطرنشان كرد: در سال 1969 جواني به نام داروش مهرجو به خانه من آمد و خواست يكي از داستان هاي دكتر سعيد را تغيير دهد. لام: “به فيلم. در واقع ، آقاي والي اين داستان را در تلويزيون نشان داد.”

من بايد نقش فرماندهي را بازي مي كردم

به گفته مشايكي ، داريش مهرجو پس از فيلم “الماس 33” اين فيلم را “گاو” كرد و گفت: “اين فيلم بسيار محبوب بود و بعدا جوايز زيادي را به دست آورد.” در همان سال (1969) ، پس از پايان فيلمبرداري “گاو” ، توسط مسعود كيميئي به فيلم “سزار” دعوت شدم. در ابتدا من مجبور شدم نقش فرمان و محمد علي كشاورز را بازي كنم تا نقش هان دين را بازي كنم اما او نيامد و مسعود كيميايي تغيير نقش داد و نقش فرمان را به ناصر ملك ماتيو و هان دي داد و اين بود آغاز كار من در سينما.

مشاوره براي جوانان علاقه مند به بازيگري

وي در مورد توصيه هاي خود به جوانان علاقه مند به بازيگري گفت: من هميشه به جوانان توصيه مي كنم و باز هم تواضع ديگري وجود ندارد. گاهي اوقات با برخي از جوانان ملاقات مي كنم و آنها به دليل شهرت مي خواهند وارد اين حرفه شوند ، اما همه ما بايد بدانيم كه وقتي هدف شهرت است ، نبايد فاسد شد و نه هدف هنرمند شهرت بود. هدف از هنر بايد خدمت به جامعه اي باشد كه به آن خدمت مي كند و اگر خيلي بالا باشد مي تواند به جامعه بشري نيز خدمت كند. مانند حافظ ، فردوديسي ، كس كسپير ، ساير بزرگان جهان.

مشايكي در پايان سخنان خود گفت: “من خدمتگزار ملت ايران بودم ، خواهم بود و خواهم بود.

مصاحبه زنده ياد جمشيد مشايكي در سال 2008 به مدت 8 ساعت به ياد زنده ياد Zavan Gozakayan برگزار شد و فيلم كامل اين مصاحبه قرار است در قسمت تاريخ شفاهي موزه سينماي ايران ضبط شود.

لازم به ذكر است از آنجا كه موزه سينماي ايران يك مجموعه فرهنگي و تاريخي است كه تاريخ و پيشرفت سينماي ايران را روايت مي كند ، سينماگران باتجربه و باسابقه موظف به جمع آوري ديدگاه ها و نظرات در مورد نحوه زندگي و سبك زندگي هستند. ايجاد و اشتراك گذاري آشنايي با هنرمندان و متخصصان هنر سينما و انتشار اين مقاله به معناي پذيرش يا رد نظرات افراد نيست و فقط بررسي و كپي برداري از تاريخ شفاهي است و هدف آن روايت تاريخ ايران است. سينما

مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي كند.

فايل را از اينجا بارگيري كنيد: video / mp4

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.