حمله به استراتژي تحريم ، گرچه دولت آينده از هيچ جناح يا رويكردي فرار نخواهد كرد ، اما بدتر از خودزني سياسي و رياكاري بهتر است. به همين ترتيب ، ناديده گرفتن سياست هاي اقتصادي با هدف مقابله با تحريم ها به هيچ وجه واقعيت دولت بعدي را نشان نمي دهد. با توجه به ESA …
انتقاد ربيعي از «خودزني سياسي» https://dana-news.ir/2021/04/03/انتقاد-ربيعي-از-خودزني-سياسي/ دانا نيوز Sat, 03 Apr 2021 04:35:40 0000 عمومي https://dana-news.ir/2021/04/03/انتقاد-ربيعي-از-خودزني-سياسي/ حمله به استراتژي تحريم ، گرچه دولت آينده از هيچ جناح يا رويكردي فرار نخواهد كرد ، اما بدتر از خودزني سياسي و رياكاري بهتر است. به همين ترتيب ، ناديده گرفتن سياست هاي اقتصادي با هدف مقابله با تحريم ها به هيچ وجه واقعيت دولت بعدي را نشان نمي دهد. با توجه به ESA …
حمله به استراتژي تحريم ، گرچه دولت آينده از هيچ جناح يا رويكردي فرار نخواهد كرد ، اما بدتر از خودزني سياسي و رياكاري بهتر است. به همين ترتيب ، ناديده گرفتن سياست هاي اقتصادي با هدف مقابله با تحريم ها به هيچ وجه واقعيت دولت بعدي را نشان نمي دهد.
با توجه به ESA علي خاخام، دستيار رئيس جمهور در روابط اجتماعي و سخنگوي دولت ، در يادداشتي براي روزنامه اربان وي نوشت: “برخي از لحظات تاريخي مهمتر از زمان حال هستند.” ماه هاي بعدي يكي از اين دوره هاي تاريخي محسوب مي شود. تحت فشار دولت ترامپ ، نقش و موضع ايران در برابر خيزش هاي مردمي و تغيير ارزش هاي جهاني بايد در ماه هاي آينده بيشتر و پايدارتر باشد. پس از فروپاشي اتحاد جماهير شوروي ، سيستم دو قطبي بين المللي اشتباه گرفته شد و ايالات متحده در حال ايجاد يك سيستم جهاني بود. با اين حال ، همانطور كه قبلاً نوشتم و اعتقاد داشتم ، جهان از يك دولت قطبي به يك كشور مركزي يا متحد يا يك سيستم اقتصادي منطقه اي مبتني بر اقتصاد سياسي تبديل خواهد شد.
سيستم هاي جهاني خاصي وجود دارد ، برخي از آنها در حال ظهور و برخي ديگر در تلاشند تا جايگاه خود را در سلسله مراتب بين المللي تثبيت و حفظ كنند. متأسفانه چين و هند نفوذ بيشتري در آسيا دارند. هند به بزرگترين اقتصاد آسيا تبديل خواهد شد. در نتيجه ، جهان در حال تغيير و تأثيرگذاري بر قدرتهاي تأثيرگذار آن است و جايگاه ايران در صحنه جهاني طي سالها كاملاً شناخته شده است. در ماه هاي اخير ، ما شاهد برخي از اين روابط بين الملل ، به استثناي دولت ترامپ ، حتي در ميان متحدان سنتي آن ، از جمله انگليس بوده ايم. ماهها و سالهاي آينده در اين نقشه جهاني از اين نقشه مهم بسيار حائز اهميت است و در آن همه ملتها در حال شتاب بخشيدن به يك فصل جديد از تلاشهاي ژئوپليتيك خود براي تغيير موقعيت خود هستند. اگر بحران هاي سال هاي اخير و گاهي آفت و تحريم ها همچنان ما را آزار مي دهد ، نبايد تمايل ما براي عقب ماندن در رقابت هاي بين المللي تحت تأثير قرار گيرد. در اين ميان دولت ، به عنوان دستيار اجرايي ايران در مديريت منابع و پيشبرد سياست ها ، متعهد است كه ماموريت ملي خود را تا پايان دوره مسئوليت خود ادامه دهد و فشارهاي خارجي و درگيري هاي داخلي را ناديده بگيرد. ارتقا position جايگاه ايران بدون شك وظيفه اصلي دولت است.علاوه بر اين ، دولت در نظر دارد پنج برنامه را در راستاي وعده هاي خود اتخاذ كرده و زيرساخت هاي سياسي و اقتصادي لازم را به راي دهندگان ارائه دهد. :
1- لغو تحريم
رفع تحريم ها بدون شك تا آخرين روز دولت ادامه خواهد داشت. ما مصمم هستيم كه مانع از مداخله تحريم هاي غيرقانوني آمريكا در توسعه و تعامل سازنده ايران با جهان شويم ، اما در عين حال ، تلاش هاي دولت براي لغو تحريم ها تا آخرين روز كاري دولت متوقف نخواهد شد. ما نبايد از رساندن اين پيام روشن به متخلفان بورخا تا آنجا كه مي خواهند خسته شويم ، اما آنها بايد بدانند كه تأخيرهاي بيشتر در اعمال تحريم هاي روزانه ايران تنها فرصت احياي بورجا نيست. اولين و آخرين راه حل ، شانس حل اختلافات را كاهش مي دهد ، اما مانع از اين مي شود كه آنها روابط بهتري با ايران داشته باشند.
اگرچه ما متقاعد شده ايم كه دولت آمريكا چاره اي جز بازگشت به شوراي امنيت سازمان ملل ندارد ، لغو تحريم ها همچنان يكي از مسئوليت هاي اصلي دولت براي پاسخگويي مردم خواهد بود. البته اين يك روند آسان و روان نيست. يكي از اين موانع ، دخالت سياست داخلي در زمينه مأموريت هاي تغيير ناپذير ملي و دخالت در روند انتخابات است كه با توجه به دو جنبه فوق ، دولت طي چهار سال گذشته هيچ تلاشي براي بهبود زندگي مردم نكرده است. خطر اين قطب سازي نه تنها تحريف واقعيت ، بلكه دوري از يكي از اين ابزارها است. به نظر مي رسد برخي افراد در تلاشند تا تحريم ها را دور بزنند و ديگران چاره اي جز اين كار ندارند. اگرچه اين دو در جريان كاغذ بازي و شعارهاي انتخاباتي و مناظره ها م areثر هستند ، اما در دولت و دولت ملي جايي ندارند كه در شعارها و سايت هاي تبليغاتي متوقف نشوند. هر دولت آينده بايد تلاش هاي ديپلماتيك خود را براي كاهش تحريم ها ادامه دهد ، زيرا آنها انتظار دارند كه دولت هاي منتخب و منتخب شانسي براي بهبود زندگي خود نداشته باشند. همانطور كه پادشاهي دوازدهم انجام داد. بنابراين ، مسئوليت لغو و رفع همزمان تحريم ها مأموريت مداوم دولت است. بنابراين ، حمله به استراتژي لغو تحريم ها ، گرچه دولت آينده از هيچ جناح يا رويكردي فرار نخواهد كرد ، اما در اكثر موارد از نظر سياسي خودكفا و آشكارا رياكاري مي كند. به همين ترتيب ، ناديده گرفتن سياست هاي اقتصادي طراحي شده براي مقابله با تحريم ها به هيچ وجه بيانگر واقعيت دولت بعدي نيست. علي رغم شباهت هاي بين دو طرف ، اتلاف وقت و موكول شدن پيشرفت يكديگر به دوران پس از انتخابات ديگر قابل توجه نيست و موفقيت در بلند كردن و تضعيف امتياز مجازات شدن است. اين به معني عجله در پذيرش يا ارائه ناعادلانه نيست ايده هاي ديپلماتيك ، اما نبايد تأخيرها و تأخيرهاي غير ضروري در يافتن راه حل براي كاهش درد موضوع با به حداقل رساندن شانس موفقيت ايجاد كند. مردم در اسرع وقت اين دارد
2- بهداشت و دارو
بخش بهداشت يكي از برنامه هاي اصلي و مداوم دولت با تمركز بر كرونا خواهد بود. بيش از 20 ميليون واكسن وارد شده و تلاش مي شود تا به توليد داخلي اعم از خنثي و خارجي برسد. علاوه بر كوبا ، گفتگوهايي با دو كشور توليد كننده نيز انجام شده است. بيماري كرونا قلب با شيوع و گسترش ويروس وبا و واكسيناسيون عمومي و درمان به موقع و م ofثر بيماران يكي از رايج ترين برنامه ها در اين زمينه است.
3- افزايش توليد و ثبات بازار
مسئله بعدي تلاش براي كاهش تأثير ثبات بازار و تحريم ها بر زندگي مردم است. من مي خواهم به اطلاع عموم برسانم كه دولت نه تنها برنامه اي براي افزايش قيمت به ويژه كالاهاي اساسي ندارد بلكه برنامه پيگيري دقيق براي كاهش قيمت هاي تقلبي تا زمان تكميل كار دولت توسط دولت دارد. تا به امروز 6 ميليارد دلار براي كالاهاي اساسي اختصاص يافته است. بيش از 20 كالا از 100 كالاي اساسي به دليل دو مشكل طيور و روغن مختل شد. در هر دو مورد ، تصميمات ستاد اقتصاد اقتصادي گرفته شد و در صورت لزوم ، واردات انجام شد و برنامه تعادل بازار به سرعت انجام شد.
در دولت هاي يازدهم و دوازدهم ، در مجموع 2652 ميليارد ريال سرمايه گذاري و اشتغال 85126 نفر ، 290 در پروژه هاي صنعتي و معدني آغاز شده است. از اين تعداد ، 28 پروژه در 10 ماه اول سال راه اندازي شده و بيش از 11000 شغل ايجاد شده است كه 99 مورد آن پروژه هايي مانند شركت فيلتراسيون گاز خليج فارس بيدبلند ، مجتمع صنايع آلومينيوم جنوب ، فولاد گوهر زمين يا سرجان بوده است. مجتمع جهاني فولاد ، خودروسازي مديران ، مجتمع كشتيراني و صنايع ساحلي ايران ، فيلترهاي روغن لاوان ، اتوماتيك راينو ، مجتمع Jahn Flad Serjan و Pasadag Steel
4- تكميل پروژه هاي زيربنايي براي زندگي آينده ايرانيان
با تكميل زيرساخت ها در برنامه چهارم ، اقدامات براي ادامه اين پروژه ها در آينده توسط دولت در حال انجام است. اين پروژه ها تأثير عمده اي در آينده ايران و ايرانيان در سالهاي آينده خواهد داشت. وي معتقد است كه دولت بايد به ايجاد شرايطي كه از تحريم و آمادگي براي نسل بعدي مردم برخوردار باشد ، بپردازد. در همين راستا ، وي چهار برنامه 1400 ساله براي 1400 سال آينده را در دستور كار بعدي قرار داده است كه مي تواند زمينه ساز دولت بعدي باشد. گسترش مسيرهاي اطلاعاتي و زيرساخت هاي حمل و نقل و روابط سياسي سياسي و موقعيت مكاني در مسيرهاي بين المللي (سند 25 ساله با چين مطابقت دارد) ، از خليج فارس تا قسمت مركزي و جنوبي پروژه هاي عظيم تأمين آب كشور با تمركز تأمين و توسعه آب. ميادين نفتي و تأكيد بر پروژه هاي سطح پايين در بخش نفت و گاز و بهبود شرايط كشاورزي از جمله پروژه هاي مهم است.
5- انتخاب هاي سالم و تحريك كننده
در گام پنجم ، دولت تمام تلاش خود را براي برگزاري انتخابات سالم و رقابتي به كار خواهد گرفت. انتخابات باعث افزايش سرمايه اجتماعي و حل مشكلات داخلي كشور و همچنين بهبود وضعيت ايران در منطقه و جهان مي شود. انتخابات و صندوق هاي رأي در برنامه هاي انتخاباتي شان يك سرنوشت ملي است ، اما به ميزان كمتري ، همه اين حق داشتن حقوق قانوني و لذت بردن از زندگي در حال حاضر است. از آزادي ، رفاه و امنيت استفاده كنيد. ما اميدواريم كه در اين انتخابات همه اختلاف نظر و برنامه ايجاد شود تا مردم را براي رسيدن به اين هدف بزرگ انتخاباتي اطمينان دهيم. متأسفانه ، جريان آب باعث آزار مردم از صندوق هاي راي شد و عمل آنها را تسريع كرد. بدتر از همه اينكه ، آنها آشكارا و مخفيانه برخي مطالب را به گونه اي بيان مي كنند كه نتيجه صندوق هاي راي هيچ تاثيري در سرنوشت جامعه ندارد ، اما دولت در چنين نااميدي ساكت نخواهد ماند. البته دولت بدون مسئوليت يادآوري و تأكيد بر اصول دموكراسي با حمايت علما ، فعالان اجتماعي و علما ، از جمله بازخواني ريشه ها و علايق افرادي كه در انتخابات . به اين ترتيب دولت تمام تلاش خود را در چارچوب منويات مقام معظم رهبري و بر اساس مشاركت كامل همه بازيگران اجتماعي و سياسي ، حاميان ايراني و مردم انجام خواهد داد.
اگرچه تنها چهار ماه به پايان دولت باقي مانده است ، اما در اين مأموريت هاي خودخوانده ، اين چهار ماه براي همه مقامات دولتي يك ماه شلوغ و ناآرام خواهد بود. دولت آماده است تا ماههاي آخر رژيم و ماههاي اول سال جديد را بيش از هر زمان ديگر افزايش دهد تا اميدهاي عمومي را افزايش دهد و ايران را در سالهاي آينده احيا كند.
انتهاي پيام